Skip to content

AVATUD USTE PÄEV – 25. JUULI 11.00-18.00

linamuuseumi_tee_web

Kell 12 peab Siksälä tekstiilileidudest loengu Riina Rammo Tartu Ülikoolist; lastele ja noortele spiraaltorukestest ja isekedratud linanöörist käevõrude valmistamise õpituba – juhendab Margit Pensa; linakangast saab kududa Eva-Liisa Kriisi kogenud käe all; lina- ja kanepiseemnest õli pressimist demonstreerib Paul Nurme; kinolinal linastub muuseumis valminud film kiulina kasvatamisest möödunud suvel.
Sissepääs prii.
Linapäeva toetavad Kultuurkapital ja Misso vald.

DOORS OPEN DAY ON JULY 25, 11:00-18:00
At 12 noon talk on Siksälä cemetry textile finds unique in all Europe; bracelet making workshop from metal spirals and self-spinned linen yarn; linen weaving on looms; press oil by hand from flax and hemp seed; watch a film made by the museum on how we grew fibre flax last summer.